Vissza a 2022-es vetélkedő oldalára / Înapoi la ediția 2022
Home»Noutăți

Noutăți

Înmânarea premiilor 2021

La cea de-a cincea ediție a concursului ’’Clujul cu flori’’ au fost declarate câștigătoare și au fost înmânate premiile.

Nouă proiecte florale au câștigat premii la concursul ’’Clujul cu flori’’ 2021

Șapte dintre cele 76 de proiecte înscrise la cea de-a cincea ediție a concursului ’’Clujul cu flori’’ au fost declarate câștigătoare de către juriul competiției organizate de Asociația pentru Înfrumusețarea Clujului. De asemenea, alte două proiecte au câștigat premiile speciale oferite de Asociația pentru Înfrumusețarea Clujului și Asociația Clujul Comoară.

Clujul cu flori - ediția V.

Pentru al cincilea an consecutiv, Asociația pentru Înfrumusețarea Clujului dă startul concursului ’’Clujul cu flori’’, proiect ce se va derula în perioada 9 septembrie - 3 octombrie 2021.

Premiere câștigători Clujul cu Flori 2020

Anul acesta a avut loc o premieră mai specială. 

Au fost desemnați câștigătorii celei de-a patra ediții a concursului ’’Clujul cu flori’’

Nu mai puțin de 82 de proiecte florale, un număr dublu față de anul trecut, au fost înscrise la ediția din acest an a concursului ’’Clujul cu flori’’, competiție organizată de Asociația pentru Înfrumusețarea Clujului. 

Începe cea de-a patra ediție a concursului ’’Clujul cu flori’’

Asociația pentru Înfrumusețarea Clujului lansează cea de-a patra ediție a concursului ’’Clujul cu flori’’, proiect ce se va derula în perioada 17 august – 30 septembrie 2020.

Gala de premiere 2019

Ne-am simțit tare bine la Gala de decernare a premiilor concursului Clujul cu flori, alături de câștigătorii noștri. Îi felicităm încă o dată pe premianți și le mulțumim tuturor celor care ne-au onorat cu prezența!

Ediția 2019 a concursului ’’Clujul cu flori’’ și-a desemnat câștigătorii

La începutul lunii octombrie a avut loc jurizarea celor 43 de proiecte florale înscrise la cea de-a treia ediție a concursului ’’Clujul cu flori’’, competiție organizată de Asociația pentru Înfrumusețarea Clujului.

Gala de premiere

Vă invităm cu drag la gala de decernare a premiilor, care va avea loc în data de 24 octombrie 2019, joi, începând cu orele 18:00 la Casa Libertății Religioase (adresa: Bulevardul 21 Decembrie 1989, 14).

Începe cea de-a treia ediție a concursului ’’Clujul cu flori’’

Pentru al treilea an consecutiv, Asociația pentru Înfrumusețarea Clujului îi invită pe clujeni să participe la concursul ’’Clujul cu flori’’

Concursul ”Clujul cu flori” a ajuns la a doua ediție

Asociația pentru Înfrumusețarea Clujului a lansat cea de a doua ediție a concursului Clujul cu Flori.