Vissza a 2022-es vetélkedő oldalára / Înapoi la ediția 2022

Știri

Noutăți
news1

Înmânarea premiilor 2021

La cea de-a cincea ediție a concursului ’’Clujul cu flori’’ au fost declarate câștigătoare și au fost înmânate premiile.

Detalii
news1

Nouă proiecte florale au câștigat premii la concursul ’’Clujul cu flori’’ 2021

Șapte dintre cele 76 de proiecte înscrise la cea de-a cincea ediție a concursului ’’Clujul cu flori’’ au fost declarate câștigătoare de către juriul competiției organizate de Asociația pentru Înfrumusețarea Clujului. De asemenea, alte două proiecte au câștigat premiile speciale oferite de Asociația pentru Înfrumusețarea Clujului și Asociația Clujul Comoară.

Detalii
news1

Clujul cu flori - ediția V.

Pentru al cincilea an consecutiv, Asociația pentru Înfrumusețarea Clujului dă startul concursului ’’Clujul cu flori’’, proiect ce se va derula în perioada 9 septembrie - 3 octombrie 2021.

Detalii

Proiecte

la care puteți participa
feature1

Clujul cu flori - ediția V-a

Pentru al cincilea an consecutiv, Asociația pentru Înfrumusețarea Clujului dă startul concursului ’’Clujul cu flori’’.

Detalii
feature1

Începe cea de-a patra ediție a concursului ’’Clujul cu flori’’

Asociația pentru Înfrumusețarea Clujului lansează cea de-a patra ediție a concursului ’’Clujul cu flori’’.

Detalii
feature1

Începe cea de-a treia ediție a concursului ’’Clujul cu flori’’

Pentru al treilea an consecutiv, Asociația pentru Înfrumusețarea Clujului îi invită pe clujeni să participe la concursul ’’Clujul cu flori’’.

Detalii
feature1

Concursul ”Clujul cu flori” a ajuns la a doua ediție

Asociația pentru Înfrumuseșarea Clujului a lansat cea de a doua ediție a concursului ”Clujul cu flori”.

Detalii
feature1

Împodobim Clujul împreună

Scopul proiectului este de a mobiliza clujenii să facă mai plăcute vederii spațiile verzi din fața caselor sau blocurilor în care locuiesc.

Detalii

Despre Asociația pentru Înfrumusețarea Clujului

Ne prezentăm
test

Despre noi, pe scurt

Ideea reînnoirii Asociaţiei pentru Înfrumuseţarea Clujului - Kolozsvári Városszépítő Egylet se leagă de numele lui Gergely Balázs. Totul a început cândva în anul 2016, când, la iniţiativa sa, s-au întrunit câţiva tineri maghiari clujeni şi au adus în discuţie ideea că în ciuda dezvoltării economice şi a infrastructurii spectaculoase a oraşului sau poate chiar graţie acestei dezvoltări, Clujul a început să îşi piardă acea caracteristică plăcută şi estetică de locuibilitate, de atractivitate. Această idee iniţială a dus la lărgirea treptată a grupului de iniţiativă şi tot mai mulţi oameni au început să accepte şi să împărtăşească ideea că, pentru ca oraşul Cluj să fie demn de titlul de Oraş Comoară, ar fi nevoie de proiecte care să aducă ceva nou pentru înfrumuseţarea oraşului, pentru un mediu mai viabil şi pentru o imagine urbană mai estetică. A trecut aproximativ un an şi jumătate de la ideea iniţială şi până la înregistrarea asociaţiei, închegându-se în acest răstimp şi cercul membrilor fondatori, apărând primele idei de proiecte şi înregistrându-se, în final, şi asociaţia. Mai departe >>