Vissza a 2022-es vetélkedő oldalára / Înapoi la ediția 2022
Home»Hírek

Hírek

Rendhagyó díjátadó 2021-ben is

Különleges díjátadóra került sor idén is.

Lezárult az V. Virágos Kolozsvár vetélkedő

Október 7-én sor került a Virágos Kolozsvár versenyre beérkezett 77 pályázat elbírálására, a szakmai zsűri kiválasztotta a nyerteseket.

Szépítsünk együtt idén is!

2021. szeptember 9.– október 3. között ötödik alkalommal hirdeti meg a Kolozsvári Városszépítő Egylet a Virágos Kolozsvár versenyt. A szeptemberre meghirdetett versenyben az alábbi öt kategóriában lehet pályázni.

2020-as rendhagyó díjátadó

Különleges díjátadóra került sor idén.

Lezárult az idei Virágos Kolozsvár verseny

Október 8-án sor került a Virágos Kolozsvár versenyre beérkezett 82 pályázat elbírálására, a szakmai zsűri kiválasztotta a nyerteseket.

Negyedik alkalommal hirdeti meg a Virágos Kolozsvár versenyt a Kolozsvári Városszépítő Egylet

Idén, augusztus 17. – szeptember 30. között immár negyedik alkalommal hirdeti meg a Kolozsvári Városszépítő Egylet a Virágos Kolozsvár versenyt.

A díjátadó gála pillanatai

Október 24-én a Vallásszabadság Házában ünnepélyes díjátadó gála keretében köszöntöttük az idei városszépítőket. #együttszépítjükavárost 2020-ban is! 

Lezárult a Virágos Kolozsvár verseny

Harmadik alkalommal hirdette meg a Kolozsvári Városszépítő Egylet a Virágos Kolozsvár versenyt 2019. május 30. – szeptember 15. közötti időszakban, amely révén arra hívta Kolozsvár lakosságát, hogy virágokkal borítsa be ablakait, teraszait, homlokzatait, és vegyen részt a külvárosi kertek és tömbházak előtti zöldövezetek gondozásában.

Virágos Kolozsvár mozgalom díjátadó gálája

Sok szeretettel várunk mindenkit október 24-én a Kolozsvári Városszépítő Egylet Virágos Kolozsvár mozgalmának díjátadó gálájára a Vallásszabadság Háza (Bulevardul 21 Decembrie 1989, 14.) dísztermébe. 

Meghosszabbított pályázási lehetőség

Az elmúlt időszakban zajlott rendszerhiba miatt rosszul működött a weboldalunk képfeltöltő alkalmazása. Mára viszont megoldódott a probléma, és ahogy ígértük, meghosszabbítjuk a verseny időtartamát. A Virágos Kolzosvár mozgalom tehát szeptember 15-ig tart. Várjuk virágos képeiket!